Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat lista dosarelor aprobate în cadrul Programului Eficiență energetică în clădiri publice.  În urma ședinței Comitetului de Avizare din 28 decembrie 2022, au fost aprobate un număr de 663 dosare de finanțare.

Între beneficiarii finanţărilor AFM se află şi Municipiul Fălticeni, cu trei proiecte promovate de Primăria Fălticeni, care în etapa de evaluare au primit câte 96 de puncte (din 100 de puncte posibile):   

Reabilitare termică cămin str. Aleea Teilor, cu o valoare eligibilă de 1.137.351,55, lei (clădirea din incinta stadionului Nada Florilor).

Reabilitare termică Şcoala Gimnazială „Al. I. Cuza” Corp A, cu o valoare eligibilă de 3.056.143,94 lei

Reabilitare termică sediu primărie (extindere – corpul preluat după mutarea Judecătoriei), cu o valoare eligibilă de 2.050.849, 65 lei.

Dosarele de finanţare pentru cele trei obiective au fost depuse de Primăria Fălticeni în toamna anului 2021.

În cadrul acestui program sunt  asigurate fonduri pentru modernizarea în special a unităților de învățământ, a creșelor, grădinițelor, școlilor gimnaziale și liceelor din întreaga țară.

Aceste proiecte vor contribui în același timp la îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și la reducerea consumului anual de energie primară și promovarea utilizării surselor regenerabile de energie.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: