Home Sport Iulian Buletică începe pregătirea alături de lotul naţional de juniori la Centrul Olimpic Oneşti

Iulian Buletică începe pregătirea alături de lotul naţional de juniori la Centrul Olimpic Oneşti

by A.S.
0 comment
box fălticeni

Pugilistul fălticenean Iulian Buletică intră în programul de pregătire al lotului naţional de box – juniori.

Secţia de box ACS Şomuz Fălticeni a primit scrisoarea de convocare a sportivului pregătit de antenorul maestru emerit Vasile Nistor şi instructorul sportiv Cristinel Onofrei.

De miercuri, 11 ianuarie 2023, Buletică se alătură lotului naţional de juniori care se pregăteşte la Centrul Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor din Oneşti. În următoarele săptămâni, pe lângă pregătirea specifică, sportivii vor participa la o serie de activităţi ale lotului naţional.

Fălticeneanul Iulian Buletică este văzut drept unul dintre boxerii de perspectivă. În 2022, el s-a clasat pe primul loc la Cupa României, locul II și medalia de argint Turneul internațional de box Gheorgheni, locul III la Campionatul național, locul V la Campionatul European din Turcia.

“Pentru mine personal şi pentru secţia de box Şomuz Fălticeni, faptul că Iulian Buletică continuă să fie convocat la acţiunile lotului naţional este un motiv de mândrie. Chiar dacă suntem un club mic, reuşim să descoperim copii talentaţi care pot performa în acest sport. Sunt încrezător că Iulian va înţelege că este o şansă importantă pentru viitorul său. Îi mulţumesc pe această cale domnlui Bogdan Irimia pentru sprijinul financiar oferit pentru ca Iulian Buletică să poată să facă deplasarea la Oneşti”, ne-a declarat antrenorul maestrul emerit Vasile Nistor.

În acest an, România va găzdui Campionatul European de Box pentru Juniori, iar Iulian Buletică ar putea fi unul dintre performerii României la această competiţie.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705