Home Sport Antrenorul Daniel Stoica revine pe banca echipei Șomuz Fălticeni!

Antrenorul Daniel Stoica revine pe banca echipei Șomuz Fălticeni!

by A.S.
0 comment

Schimbări pe banca tehnică a echipei Șomuz Fălticeni, înaintea sărbătorilor de iarnă!

Conducerea clubului fălticenean a anunțat instalarea în funcția de antrenor a profesorului Daniel Stoica. Acesta a mai condus echipa în perioada aprilie 2019 – iunie 2021.

“Începând de astazi, Daniel Stoica este noul antrenor al echipei de fotbal ACS Șomuz Fălticeni. El va fi ajutat pe banca tehnică de către secunzii Florin Ailenei și Adrian Avrămia, care s au ocupat de echipă în ultimele trei etape din acest an. Îi urăm bun venit, mult succes și cat mai multe rezultate pozitive”, a anunțat profesorul Iulian Darabă, directorul sportiv al echipei.

În perioada următoare vor fi stabilite detaliile pregătirii de iarnă (care va începe cel mai devreme la sfârșitul lunii ianuarie) și obiectivele echipei pentru ceea ce a mai rămas de disputat în actualul sezon al Ligii a 3-a.

Șomuz Fălticeni a terminat meciurile din prima parte a sezonului 2022-23 pe locul 7, cu 18 puncte, păstrând doar șanse matematice pentru a mai spera la accederea în play-off.

După demisia lui Iulian Ionesi, echipa a fost condusă în ultimele etape din acest an de fălticenenii Florin Ailenei și Adrian Avrămia.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705