Home ACTUALITATEInfo Sute de amenzi aplicate la sfârşitul săptămânii în urma acţiunilor preventive ale Serviciului Rutier Suceava

Sute de amenzi aplicate la sfârşitul săptămânii în urma acţiunilor preventive ale Serviciului Rutier Suceava

by A.S.
0 comment

În perioada 14-15 ianuarie 2023, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, au organizat o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice  sau a altor substanțe.

Au fost efectuate 566 de testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.425 de lei.

Au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere şi au fost retrase 13 certificate de înmatriculare și au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii suceveni au organizat şi executat acțiuni, pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 269 de sancțiuni contravenționale în valoare de 170.420 de lei.

Au fost reținute în vederea suspendării 39 permise de conducere, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare, şi au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705