Home Sport Șomuz Fălticeni va disputa barajul de promovare în Divizia A

Șomuz Fălticeni va disputa barajul de promovare în Divizia A

by A.S.
0 comment

Echipa de tenis de masă a clubului Șomuz Fălticeni este aproape de o revenire în Divizia A.

Chiar dacă s-au clasat pe locul 4 în returul disputat în luna februarie la Bistrița, fălticenenii au încheiat sezonul 2022-2023 al Diviziei B pe loc de baraj, grație evoluției excelente din turul competiției, când au terminat pe locul 2.

În meciurile din retur, Șomuz nu a putut conta pe principalul jucător al echipei, Cosmin Hansa, din cauza unei accidentări. Chiar și în această situație, ceilalți trei jucători – Marius Moșneagu, Dorel Nistor și Alexandru Grosu – au obținut patru victorii importante care au dus echipa pe loc de baraj.

Rezultate înregistrate de Șomuz Fălticeni în returul Diviziei B: 3-1 cu Activ Galați; 1-3 cu Fit Feel Odorheiu Secuiesc; 3-0 cu CSM Arad; 3-2 cu Delta Tulcea; 3-0 cu OK Club București I; 0-3 cu CSM Buzău; 0-3 CSM Constanța.

După cum ne-a informat coordonatorul echipei de tenis de masă, Cătălin Cozma, meciurile de baraj sunt programate în perioada 23-24 martie 2023, Șomuz urmând să întâlnească echipa Gloria 2018 Bistrița.

Încă din 2014, Șomuz Fălticeni este o prezență constantă în competițiile oficiale organizate de Federația Română de Tenis de Masă, interval în care echipa a evoluat două sezoane și în Divizia A.

„Tenisul de masă este unul din sporturile de echipă care beneficiază de sprijinul financiar al Primăriei Fălticeni. Este un parteneriat benefic pentru sport, iar susținerea pe care o primim din partea domnului primar Cătălin Coman se regăsește în rezultatele echipei noastre. Dorim să avem o evoluție la fel de bună în meciurile de baraj și, în măsura posibilităților, sperăm la o revenire în Divizia A”, ne-a declarat Cătălin Cozma.

Citește și:

Echipa de tenis Șomuz Fălticeni încheie pe locul doi turul noului sezon al Diviziei B

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705