Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Complexul sportiv “Unirea” din Suceava a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, a doua ediție a Cupei Valexin, competiție în calendarul Federației Române de Tenis (copii 10-12 ani).

În competița fetelor (U10), pe primul loc s-a clasat fălticeneanca Elena Tanasă (ACS Nada Florilor), iar la U10 băieți, Patrick Sasu a terminat concursul pe locul 2.

În concursul băieților (U12), Daniel Mitocaru (ACS Nada Florilor) a disputat finala, terminând pe locul 2. Pe locul 4 s-a clasat Luca Gabriel Văleanu (Tenis Club A&D Preutești).

Secția de tenis ACS Nada Florilor a fost reprezentată și la turneul organizat de TCM Roman, la Săbăoani, cu următoarele rezultate:

Nivelul Roșu Starter – Emilian Nechiforeasa – Locul 1 / Elisa Vasiliu – Locul 3;

Nivelul Roșu Challenger – Natalia Andrei – Locul 1;

Nivelul Portocaliu – Alexandru Lazniuc – Locul 1;

Nivelul Galben – Emanuel Benea – Locul 2.

Un nou titlu U14 pentru fălticeneanul David Arcip!

În cadrul Circuitului Național FRT – Cupa Greenfield Biosfarm , turneu de categoria A, găzduit de clubul Greenfield din Bârlad, David Arcip (Lechner Tennis School) și partenerul său, David Burac, au câștigat concursul la dublu. La simplu, David Arcip a fost eliminat în faza sferturilor de finală.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura