Home ACTUALITATERegional Transporturi de material lemnos confiscate de polițiștii din Mălini

Transporturi de material lemnos confiscate de polițiștii din Mălini

by Fălticeni Online
0 comment

În după-amiaza zilei de vineri, 3 martie, ora 14.20, în timp ce patrula de serviciu din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Mălini acționa pe linie silvică conform Planului de Acțiune propriu, pe raza DJ 209 A Mălini din satul Mălini, a oprit spre control o autoutilitară condusă de către un bărbat din comuna Slatina, care transporta material lemnos fără a deține documente de proveniență, motiv pentru care s-a procedat la însoțirea acestuia la Ocolul Silvic Mălini în vederea confiscării materialului lemnos.

Ulterior, în jurul orei 14.30, în timp ce se se proceda la conducerea autoutilitarei identificate  către Ocolul Silvic Mălini, pe strada Dispensarului din localitatea Mălini, polițiștii s-au intersectat cu o altă autoutilitară ce transporta material lemnos.

S-a procedat și la oprirea acestei autoutilitare, constatându-se că la volanul acesteia se afla un bărbat din satul Pâraie, care nu avea documente de proveniență asupra materialului lemnos, fapt pentru care și această autoutilitară a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Mălini în vederea confiscării materialului lemnos.

Totodată, s-a procedat la verificarea transporturilor de material lemnos în aplicația SUMAL, ocazie cu care s-a constat faptul că nu există un aviz de însoțire a materialului lemnos emis pentru autoutilitarele în cauză.

În urma inventarierii cantității de material lemnos din cele două autoutilitare a rezultat cantitatea de 4,94 mc cherestea rășinoase, în valoare totală de 2.490 lei.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional, iar materialul lemnos confiscat a fost lăsat în custodie Ocolului Silvic Mălini.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705