Home Sport Fălticenenii Iulian Buletică şi Sebastian Boambă vor boxa pentru România la un turneu internaţional în Bulgaria

Fălticenenii Iulian Buletică şi Sebastian Boambă vor boxa pentru România la un turneu internaţional în Bulgaria

by A.S.
0 comment

Lotul naţional de box – juniori al României se pregăteşte în această perioadă pentru participarea la un puternic turneu internaţional care va fi organizat în Bulgaria.

Între sportivii aflaţi în atenţia antrenorilor federali se află şi doi dintre boxerii crescuţi la secţia de box ACS Şomuz Fălticeni de antrenorul maestru emerit al sportului Vasile Nistor şi instructorul Cristinel Onofrei.

Alături de Iulian Buletică, în baza Centrului Naţional Olimpic de Pregătrie pentru Juniori de la Oneşti a ajuns şi Sebastian Boambă.

Atât Iulian Buletică cât şi Sebastian Boambă au reuşit în ultimii doi ani clasări pe podiumul principalelor competiţii naţionale (Campionatul Naţional şi Cupa României), iar Iulian Buletică a participat şi la alte acţiuni ale lotului naţional.

După pregătirea centralizată de la Oneşti, Buletică şi Boambă vor face deplasarea în Bulgaria alături de lotul naţional de juniori.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705