Home ACTUALITATE Poliţiştii suceveni au reţinut 82 de permise de conducere în urma acţiunilor de la sfârşitul săptămânii

Poliţiştii suceveni au reţinut 82 de permise de conducere în urma acţiunilor de la sfârşitul săptămânii

by A.S.
0 comment

În perioada 18-19 martie 2023, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile de profil din teritoriu, au organizat și desfășurat acțiuni tematice pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenționale în valoare de 41.245 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut în vederea suspendării 10 permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au constatat 12 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, în perioada 17 – 19 martie, Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din cadrul I.P.J. Suceava au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive/neadaptate. Cu această ocazie au fost aplicate 619 sancțiuni contravenționale în valoare de 316.920 de lei.

Au fost reținute în vederea suspendării 72 permise de conducere, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare și au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705