Home Sănătate Câte dosare au fost admise pentru posturile vacante de medic și asistenți medicali la Spitalul din Fălticeni? Concurs anunțat pentru angajarea unui medic pediatru

Câte dosare au fost admise pentru posturile vacante de medic și asistenți medicali la Spitalul din Fălticeni? Concurs anunțat pentru angajarea unui medic pediatru

by Fălticeni Online
0 comment

Asigurarea resursei umane rămâne una dintre prioritățile conducerii Spitalului Municipal Fălticeni, având în vedere deficitul de personal din ultimii ani la nivelul unității medicale.

După cum vă informam recent, la începutul lunii martie, a fost scos la concurs un post de medic specialist pentru cabinetul de Neurologie din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului. De asemenea, a fost anunțat concurs pentru angajarea unui număr de 8 asistenți medicali, pentru 6 secții ale spitalului.

Vineri, 24 martie, pe pagina web a Spitalului Municipal Fălticeni a fost publicat un nou anunț de angajare.

De această dată este vorba despre un post vacant de medic specialist în specialitatea pediatrie. Depunerea dosarelor pentru concursul de angajare este programată în intervalul 27 martie – 7 aprilie 2023.

Informații detaliate privind condițiile de participare la concursul de angajare sunt publicate pe pagina spital-falticeni.ro

Vezi anunțul pentru concurs de angajare medic pediatru

La sfârșitul acestei săptămâni au fost publicate listele cu dosarele admise pentru următoarele etape ale celor două concursuri.

Astfel, a fost admis un dosar pentru postul de medic neurolog și 57 de dosare pentru posturile de asistenți medicali debutanți: 14 dosare pentru Compartimentul Primiri Urgențe (1 post scos la concurs), 17 dosare pentru Secția Chirurgie (2 posturi), 8 dosare pentru Blocul operator (2 posturi), 7 dosare pentru Secția Pediatrie (1 post), 7 dosare pentru Cabinetul de obstetrică ginecologie din Ambulatoriu (1 post), 4 dosare pentru Stația sterilizare (1 post).

După publicarea soluționării contestațiilor depuse pentru etapa selecției de dosare, urmează proba scrisă: pe 4 aprilie pentru posturile de asistenți medicali, respectiv 7 aprilie pentru postul de medic specialist neurolog. Interviul, în cazul asistenților medicali, este programat pe data de 10 aprilie, iar proba clinică pentru postul de medic neurolog pe data de 11 aprilie.

Rezultat selectie dosar medic (23.03.2023)

Concurs medic cu specialitatea Neurologie

Rezultat selecție dosare asistenți (23.03.2023)

Concurs asistenti medicali debutați (calendar desfasurare, bibliografie, fisa postului, cerere inscriere)

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705