Home Local Acțiune caritabilă a Parohiei Sfântul Ilie la căminul de bătrâni al Mănăstirii Buciumeni

Acțiune caritabilă a Parohiei Sfântul Ilie la căminul de bătrâni al Mănăstirii Buciumeni

by A.S.
0 comment

Generozitatea este o valoare importantă în orice perioadă a anului, dar este cu atât mai importantă în timpul postului Paștelui, deoarece acesta este un timp de reflecție și de pregătire spirituală înainte de sărbătoarea Învierii.

În timpul postului, oamenii sunt încurajați să-și întărească relațiile cu Dumnezeu prin rugăciune, post și fapte bune.

Postul Paștelui este o perioadă importantă pentru noi toți, iar acțiunile caritabile sunt o modalitate minunată de a-i ajuta pe cei în nevoie.

Mulți oameni în vârstă sau care au probleme de sănătate au nevoie de ajutor în această perioadă, mai ales în timpul postului.

Cu inima deschisă și generozitate, duminică, 26 martie 2023, Parohia Sfântul Ilie din Fălticeni, împreună cu învățătoarea Camelia Maftei și copiii pe care îi coordonează, au organizat o acțiune caritabilă în beneficiul bătrânilor de la căminul Mănăstirii Buciumeni.

După cum ne-a informat părintele protopop Adrian Dulgheriu, copiii au mers la bunicii de la Mănăstirea Buciumeni cu daruri. Au dus produse alimentare și de igienă, precum și dulciuri.

Indiferent de modalitatea prin care ne exprimăm generozitatea, important este să fim deschiși și să avem un gând bun față de cei din jurul nostru.

Foto și video: Marius Panțîru

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705