Home ACTUALITATE Manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Suceava

Manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Suceava

by Fălticeni Online
0 comment

Luni, 3 aprilie, se împlinesc 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest moment, sute de jandarmi din toate unitățile teritoriale au plantat mii de stejari, în cadrul Campaniei naționale „173 de stejari pentru România”, desfășurată în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor ROMSILVA.

La activitate au participat și jandarmii suceveni.

“Simboluri ale longevității și rezistenței militare, 400 de stejari au fost plantați cu multă dăruire de către camarazii noștri în cadrul campaniilor <173 de stejari pentru România!>  și <Plantăm fapte bune în România!>. e mulțumim tuturor colaboratorilor pentru sprijinul acordat, dar și colegilor noștri din cadrul Jandarmeriei Suceava, care s-au mobilizat în mod exemplar și au dovedit încă o dată că spiritul de camaraderie ne definește în orice situație.”, se arată într-o postare în mediul online a Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

O altă activitate a fost organizată de  Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni la Iulius Mall Suceava.

Sucevenii au  avut ocazia de a cunoaște activitatea jandarmilor suceveni prin intermediul mai multor ateliere ale unei expoziții care s-a derulat pe mai multe ateliere. A fost prezentate autospecialele, armamentul și materialele din dotarea structurilor montane de jandarmi și de intervenție.

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni și-a prezentat oferta educațională , iar cei interesați au putut afla informații despre examenul de admitere și perioada de școlarizare.

În centrul atenției au fost, ca întotdeauna, partenerii  canini, care și-au etalat abilitățile prin intermediul unui exercițiu de dresaj,  ne-a informat sergent major Botezatu Roxana Iuliana – purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Galerie foto pe pagina de facebook Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705