Home Local Drapelul de luptă al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni decorat cu Ordinul Național Virtutea Militară

Drapelul de luptă al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni decorat cu Ordinul Național Virtutea Militară

Avansări în grad la Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava și SMSJ Fălticeni.

by A.S.
0 comment
Decorarea drapelului de luptă al SMSJ Fălticeni

De Ziua Jandarmeriei Române, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode a decorat Drapelele de Luptă a unsprezece unități militare ale Jandarmeriei Române.

Evenimentul a avut loc luni, 3 aprilie, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În cadrul ceremoniei, a fost decorat și drapelul de luptă al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, cu Ordinul Național Virtutea Militară, cu însemne de pace pentru militari, în gradul de Cavaler.

Garda portdrapel, a fost condusă de locotenent-colonel Gheorghiță Monoranu, în frunte cu  comandantul Școlii Militare, colonel Tudor Vladimirescu.

Drapelul de luptă este un simbol important al instituției și reprezintă tradiția și onoarea acesteia. Decorarea drapelului de luptă este un moment solemn și emoționant pentru membrii Jandarmeriei și simbolizează recunoașterea curajului și sacrificiului făcut de jandarmi în apărarea țării. 

Drapelul de luptă al Jandarmeriei Române poate fi decorat și în semn de recunoștință pentru acțiunile jandarmilor în misiuni speciale, pentru merite deosebite în activitatea de instruire sau pentru alte merite deosebite în serviciul instituției.

Avansări în grad la IJJ Suceava și SMSJ Fălticeni de Ziua Jandarmeriei Române

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, în cadrul unei ședințe festive cu personalul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, doi ofițeri și trei subofițeri au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Pentru toți militarii, acest eveniment reprezintă o recunoaștere a meritelor și eforturilor depuse, dar și o motivație pentru performanțe în activitatea viitoare.

Momente festive au avut loc și la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava. Aici, doi ofițeri și șapte subofițeri care s-au remarcat prin rezultate excepționale obținute în activitatea profesională, au fost avansați în grad înaintea expirării stagiului minim. Inspectorul – șef, generalul de brigadă Postelnicu Ionel, i-a recompensat și pe jandarmii care și-au îndeplinit în mod exemplar atribuțiile de serviciu, cu mulțumiri, felicitări și citare prin ordin de zi pe unitate.

GALERIE FOTO PE PAGINA DE FACEBOOK FĂLTICENI ONLINE

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705