Home ACTUALITATERegional Un sucevean și-a împușcat mortal vecinul. Bărbații sacrificau un taur

Un sucevean și-a împușcat mortal vecinul. Bărbații sacrificau un taur

by Fălticeni Online
0 comment

În dimineața zilei de sâmbătă, 8 aprilie, in jurul orei 07.50, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a fost sesizat prin numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda (orașul Broșteni), o persoană a fost rănită.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei o bovină (taur), fiind ajutat și de către un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, bărbatul a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului.

Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani  care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului).

Echipajul SMURD deplasat la fața locului i-a acordat rănitului îngrijiri medicale și a desfășurat manevre de resuscitare. Din păcate, in jurul orei  09.00 a fost declarat decesul victimei.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava (Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic).

Activitățile de cercetare fiind sunt coordonate de către  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei. Urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptelor și să fie dispuse măsurilor procedurale și procesuale legale.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705