Home Sport Atleții de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni au câștigat 13 medalii la etapa de zonă a Campionatului Național de Atletism Copii

Atleții de la CSS “Nicu Gane” Fălticeni au câștigat 13 medalii la etapa de zonă a Campionatului Național de Atletism Copii

by A.S.
0 comment

Stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași a găzduit la sfârșitul acestei săptămâni, 6-7 mai 2023, etapa de zonă a Campionatului Național de Atletism – Copii 1,2,3,4 (născuți între anii 2010 – 2013) și Spiriduși (2014 și mai mici).

Competiția, aflată în calendarul oficial al Federației Române de Atletism, a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Iași.

Sute de copii de la secțiile de atletism din zona Moldovei au concurat în probele atletice, între aceștia și sportivii secției de atletism CSS Nicu Gane Fălticeni, pregătiți de profesorul antrenor Alin Findanis.

Fălticenenii au obținut 13 medalii la aceste întreceri (5 titluri de campion zonal). Rezultatele obținute le-au adus unora dintre atleți noi recorduri personale.

Performerii secției de atletism CSS Nicu Gane la întrecerile zonale de la Iași au fost: Răuțu Ioana, Acasandrei Alesia, Prisacă Eusebiu, Filip Elena, Tanislav Daria, Alexandru Darius, Sava Mihai, Loghin Andra, Chihaia David, Focșineanu Dalia.

Antrenorul Alin Finanis a remarcat valoarea sportivă și dorința elevilor săi de a fi mai buni de la un concurs la altul.

Etapa națională va avea loc la București.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705