Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La Iași au început meciurile din cadrul Cupei României la Box Juniori, competiție care este și criteriu de selecție pentru Campionatul European Juniori 2023.

După cum v-am informat deja, din cei 6 sportivi care reprezintă secția de box ACS Șomuz Fălticeni, doi au boxat chiar în prima zi, iar veștile sunt foarte bune.

Andrei Bereznicu l-a învins pe Vlad Pustai (CSM CJ), 5-0 în primul meci la categoria +80 kg. Cu același scor a câștigat şi Sergiu Străjeriu în fața lui Rareş Stroe (CSM CR) la categoria 52 kg.

În cele două sesiuni de miercuri, 10 mai, vor urca în ring alți trei elevi ai antrenorului emerit Vasile Nistor: Iulian Buletică (categoria 54 kg), , Sebastian Boambă (categoria 63 kg.) şi Claudiu Dinu (categoria 63 kg.).

Pe lângă sportivii de la ACS Șomuz Fălticeni, la categoria 63 kg. participă și un tânăr din Comuna Baia. Ștefan Băcilă (născut în 2008), descoperit de fălticeneanul Gheorghe Butnaru, care se pregătește la Centrul Olimpic de la Brăila, va boxa primul său meci cu Constantin Marin de la la CS Voluntari. Boambă și Băcilă sunt pe aceeași parte a tabloului și s-ar putea întâlni dacă se vor califica în runda următoare.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura