Home Sport Ce au făcut canotorii din Fălticeni și Suceava la Campionatul European de Juniori din Franța

Ce au făcut canotorii din Fălticeni și Suceava la Campionatul European de Juniori din Franța

by A.S.
0 comment

La sfârșitul acestei săptămâni, în Franța, la Brive-la Gaillarde, s-a desfășurat Campionatul European de Canotaj Under 19.

Delegația României a încheiat competiția pe locul 2 în clasamentul pe națiuni după numărul de medalii câștigate. Sportivii români au reușit să cucerească 5 medalii: 2 de aur și 3 de argint.

Secțiile de canotaj CSS Nicu Gane Fălticeni și CSM Suceava au avut 10 sportivi în lotul României care au contribuit la zestrea de medalii.

Rezultatele canotorilor de la CSS Nicu Gane (antrenor Vasile Avrămia)  

Cantoriu Iulia Irina – Locul 1 cu echipajul de 8+1.

Tașcă Sebastian Alexandru – Locul 2 la 4 rame.

Shara Gușă s-a clasat pe locul 7 în cursa de dublu rame.

Rezultatele canotorilor de la CSM Suceava (antrenor Ioan Despa)

Tivodariu Gabriela – Locul 1 în proba 4+1.

Ailincăi Denisa Cristina, Negură Narcisa Florentina – Locul 1 în proba 8+1.

Avăcăriței Antonel – Locul 2 în proba 4 rame.

Moaleș Bogdan – Locul 2 în proba 8+1.

Moales Bogdan – Locul 2 în proba 4+1.

Guia Marian Gabriel – Locul 6 în proba 4 vâsle.

Ursu Iulica Maria  – Locul 7 în proba de dublu rame.

“A fost un campionat greu, la care au participat atât sportivi experimentați, cât și sportivi aflați la primul lor campionat european, cum a fost și cazul multora dintre juniorii noștri. Suntem mândri de ei și suntem siguri că a reprezentat, chiar și pentru cei care nu au urcat pe podium, o experiență importantă și frumoasă din care au avut de învățat. Cu toții au viitorul în față și timp pentru a deveni din ce în ce mai buni atâta timp cât vor munci în continuare cu ambiție, determinare și seriozitate!”, au transmis oficialii Federației Române de Canotaj.

Medalie de aur pentru barca de 8+1 feminin (JW8+): Eugenia Daniela Robitu, Irina Lucia Andreea Despa, Georgiana Blanariu, Ioana Ruxandra Pascovici, Adina Alexandra Florea, Andreea Bianca Marin, Narcisa-Florentina Negura, Denisa Cristina Ailincai și Iuliana Irina Cantoriu.

Medalie de argint patru echipajul patru rame masculin (JM4-): Sebastian Alexandru Tașcă, Antonel Avăcăriței, Silviu-Marian Dumitru și Mateus Simion Cozminciuc.

Argint pentru barca de 8+1 masculin (M8+): Darius Florin Simion, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Stefan Cobzaru, Tinel Nicusor Muresan, Andrei Alexandru Alexa, Alexandru Nedelcu, Stefan Bogdan Moales, Constantin Filip și Catalin Nicolae Catoiu

Medalie de argint în proba de patru plus unu rame masculin (JM4+) pentru Darius Florin Simion, Alexandru Nedelcu, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Filip și Stefan Bogdan Moaleș.

Medalie de aur pentru echipajul de patru plus unu rame feminin (JW4+), compus din Delia Mirabela Gradinaciuc, Gabriela Tovodariu, Irina Lucia Andreea Despa, Iuliana Isabela Boldea și Bianca Camelia Ifteni.

Echipajul de dublu rame feminin (JW2-), compus din Shara-Stefania Gusa și Iulica Maria Ursu

(Foto Balint Czucz Photography)

You may also like

Lasă un răspuns

[script_86]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705