Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Campionatele Naționale de Atletism Copii 1 și 2 au avut loc în weekend la București, organizate de Federația Română de Atletism.

Pe parcursul a două zile, 27 și 28 mai 2023, pe Stadionul “Iolanda Balas Soter”, tinerii atleți au dat tot ce au avut mai bun în încercarea de a-și demonstra abilitățile și de a obține rezultate remarcabile.

Unul dintre cluburile participante a fost CSS “Nicu Gane” din Fălticeni, cu 3 atlete pregătite de profesorul-antrenor Alin Findanis.

Ioana Răuțu a reușit o performanță deosebită în finala cursei de 1500 de metri, clasându-se pe locul 3.

Un debut în competițiile majore a fost cel al Cătălinei Tanislav, care a avut o participare onorabilă în finala națională la 300 de metri. Cu un timp foarte bun, Cătălina Tanislav a ocupat locul 5, arătându-și potențialul și talentul într-un mediu atletic competitiv.

În aceeași probă (300 de metri), Alesia Acasandrei s-a clasat pe locul 8. Ambele atlete au reușit să obțină cei mai buni timpi personali în concurs, confirmând astfel progresul în acest sport.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: