Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Bărbat cercetat pentru „violenţă în familie” trimis în arest preventiv de procurorii din Fălticeni.

Un bărbat a fost plasat în arest preventiv de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni. Acesta este cercetat pentru infracţiunea de „violenţă în familie”. Iniţial, individul fusese reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Potrivit informaţiilor obţinute de presa judeţeană, bărbatul este din municipiul Fălticeni şi are vârsta de 48 de ani.

Evenimentul s-a petrecut pe data de 24 mai 2023, în jurul orei 22:00, la domiciliul comun al cuplului.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi după ce a bănuit o presupusă infidelitate, bărbatul şi-a agresat soţia în mod repetat, folosindu-şi pumnii, picioarele şi un obiect înţepător. Ca urmare, femeia a suferit leziuni care necesită un număr estimat de 22-23 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma propunerii formulate de procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a aprobat cererea de arestare preventivă şi a dispus plasarea inculpatului în detenţie pentru o perioadă de 30 de zile.

About Author

%d blogeri au apreciat: