Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Fălticeni Online vă aduce o serie de instantanee de la evenimentele care au avut loc în ziua specială de 1 iunie – Ziua Copilului.

Zona Primăriei Fălticeni a fost cuprinsă de bucurie și energie pozitivă, datorită activităților organizate de voluntarii Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa”. Copiii s-au bucurat de jocuri, ateliere creative și momente de distracție, care i-au ajutat să-și dezvolte talentele și să-și exprime imaginația într-un mod unic.

Teatrul “Licuricii lui Herbert” de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică s-a aflat în mijlocul copiilor cu piesa de teatru “Alba ca Zăpada și cei 7 pitici”.

Mulți copii și părinți au trecut pragul Bibliotecii Municipale “Eugen Lovinescu” pentru a răsfoi și a citi cărțile pregătite pentru cei mici în expoziția “Tolba cu povești”.

De un interes aparte s-a bucurat și Muzeul Apelor “Mihai Băcescu”. Parcarea muzeului a fost permanent plină cu autocarele venite din toată zona Moldovei. Sute de copii au vizitat acvariile, dioramele, globul pământesc și celelalte atracții ale muzeului.

Spectacolul de dans și muzică al copiilor din Fălticeni, desfășurat la pontonul din cadrul Bazei de Agrement Nada Florilor, a fost o adevărată demonstrație de talent și pasiune. Micuții artiști și-au impresionat părinții, bunicii cu mișcări gratioase, ritmuri și voci talentate.

VIDEO 1 – ZIUA COPILULUI LA FĂLTICENI

VIDEO 2 – ZIUA COPILULUI LA FĂLTICENI

VIDEO – ZIUA COPILULUI LA MUZEUL APELOR

GALERIE FOTO – ZIUA COPILULUI LA FĂLTICENI

GALERIE FOTO – SPECTACOLUL DE LA PONTON

About Author

%d blogeri au apreciat: