Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Secția de tenis ACS Nada Florilor a adus un omagiu deosebit Zilei Copilului prin organizarea unui nou turneu de tenis.

Cupa “1 Iunie”, competiție integrată în circuitul Tenis10 FRT și organizată în colaborare cu Primăria Fălticeni, a strâns la start peste 30 de copii din zona Moldovei. Instructorul Marcel Dascălu, responsabilul evenimentului, a oferit detalii despre această competiție desfășurată pe data de 27 mai, în Sala de sport “Gabriel Udișteanu” și pe terenul cu zgură din complexul Nada Florilor.

În cadrul acestui concurs, meciurile au fost pline de emoție, iar atmosfera a fost încălzită de bucuria și entuziasmul celor prezenți, care au aplaudat fiecare moment al competiției. Primăria Fălticeni și sponsorii clubului, precum societățile Raitar, Ceztrans, Kaon, Romfour, Interconti și dedicatul colectiv de părinți, au pregătit numeroase surprize pentru micuții participanți. Aceștia au fost răsfățați cu dulciuri, tricouri personalizate și, desigur, trofee și medalii care le-au amintit de performanțele lor remarcabile.

Evenimentul a reprezentat o ocazie minunată pentru tinerii pasionați de tenis să-și demonstreze abilitățile, dar și să se bucure de o zi specială în compania prietenilor și a familiilor lor. Cu sprijinul generos al Primăriei Fălticeni și a sponsorilor implicați, Cupa “1 Iunie” a devenit o tradiție așteptată cu nerăbdare în lumea tenisului juvenil din regiune.

Fiecare participant a plecat acasă cu amintiri de neprețuit și cu entuziasmul de a se întoarce în viitoarele competiții. ACS Nada Florilor continuă să promoveze tenisul în rândul copiilor, oferindu-le oportunități de dezvoltare și distracție, consolidând astfel pasiunea pentru acest sport minunat.

Este o tradiție la Fălticeni să organizăm un turneu de tenis de Ziua Copilului, care întotdeauna vine cu ceva special pentru participanți. Am hotărât să nu dăm niciun nume de câștigător. Pentru noi, toți copiii au fost câștigători. Sperăm să păstrăm tradiția cât mai mulți ani”, ne-a transmis instructorul Marcel Dascălu.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: