Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Două echipe importante în zona Moldovei, Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț, se pregătesc să se confrunte într-o luptă acerbă pentru promovarea în Liga a 2-a. Primul meci dintre cele mai bune echipe ale Ligii a 3-a (Seria 1) este programat să aibă loc sâmbătă, 3 iunie 2023, pe Stadionul Areni din Suceava.

Cu un staff tehnic condus de fostul mare internațional Dorin Goian, echipa suceveană nu își permite să piardă ocazia obținerii unui rezultat favorabil, care să le ofere șansa revenirii în Liga a 2-a, acolo unde au evoluat ultima dată acum 5 sezoane.

Partida de pe Areni va începe la ora 18.00 și se va bucura de o audiență numerosă, fiind un eveniment de neratat pentru pasionații de fotbal din regiune. Suporterii fervenți ai echipei din Piatra Neamț vor fi prezenți în număr mare pe stadion, alături de publicul sucevean, sporind atmosfera incendiară a confruntării.

Returul se va juca pe 7 iunie, la Piatra Neamț, pe stadionul echipei Ceahlăul.

Bătălia pentru promovare dintre Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț promite să fie una memorabilă, cu rivalități puternice și tensiune la cote înalte. Ambele echipe vor da totul pe teren pentru a-și atinge obiectivele și pentru a-și aduce bucuria suporterilor.

Urmează zile pline de emoție și anticipare pentru fanii fotbalului, în timp ce cele două echipe se pregătesc să își demonstreze valoarea și să scrie istorie în drumul lor spre promovare.

Foto: Facebook / ACS Foresta Suceava Oficial

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: