Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Cu recunoștință pentru cei doi ani de activitate și pentru că ne dorim constant să evoluăm și să vă oferim servicii de înaltă calitate, AleSim Interactiv își continuă povestea sub numele de Centrul Psiho-Logos. Noua noastră identitate reprezintă o extindere a serviciilor noastre, în beneficiul comunității.

Acum oferim o gamă largă de servicii menite să îmbunătățească sănătatea clienților noștri. De la evaluări psihologice și psihopedagogice până la terapie recuperatorie pentru copii cu cerințe educative speciale, terapie logopedică pentru copii și adulți cu tulburări neurologice, consiliere individuală și consiliere parentală, ne străduim să acoperim toate nevoile dumneavoastră. De asemenea, oferim servicii de dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți, activități remediale și ateliere recreative de grup.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să ne fiți alături în ziua de 10 iunie, la Ziua Porților Deschise, unde veți avea ocazia să descoperiți mai multe despre serviciile noastre. Programul evenimentului este următorul:

Între orele 8:15-10:00, împărtășirea actualilor beneficiari şi sfințirea centrului;, urmate de sfințirea centrului.

Între orele 10:30-15:00, vom deschide porțile centrului și toți copiii care ne vor vizita vor primi baloane și înghețată. De asemenea, îi vom picta pe față în funcție de propriile preferințe (în limita timpului disponibil).

Zâmbetul dumneavoastră este recompensa noastră, așa cum sugerează și sloganul centrului nostru. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a interacționa cu oameni interesați de sănătatea mentală la Ziua Porților Deschise!

Vă așteptăm cu drag la adresa noastră din Municipiul Fălticeni, strada Obor nr. 12. Descoperiți cum Centrul Psiho-Logos poate deveni partenerul dumneavoastră!

Articol de promovare

About Author

%d blogeri au apreciat: