Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

În seara zilei de vineri, 16 iunie, ora 18:00, Centrul Cultural “Gr. V. Birlic” din Fălticeni va fi gazda unui eveniment muzical extraordinar: Recitalul de vioară și pian al elevilor Müzíkín. Vă invităm să vă bucurați de un program muzical captivant și divers, interpretat cu pasiune și talent de copiii noștri. Ei s-au pregătit cu mare dăruire pentru acest eveniment.

Poveștile noastre muzicale îi înnobilează pe acești tineri artiști, transformând efortul și răbdarea lor într-un adevărat act artistic.

Ca să le oferim copiilor noștri o experiență muzicală de neuitat, am invitat un grup de muzicieni talentați: Serenadis Quartet. Cvartetul de coarde, format din Ioana Andron-Simionel la vioara I, Ștefana Mihai la vioara a II-a, Diana Liță la violă și Dalia Farcaș la violoncel, va încânta audiența cu interpretări subtile și emoționante.

Programul serii cuprinde lucrări semnate de compozitori celebri precum Antonio Vivaldi, Dmitri Șostakovici, Georges Bizet, Antonin Dvorak, W.A. Mozart, P.I. Ceaikovski, Edward Elgar, Astor Piazzolla, Scott Jopplin, Eugen Doga și Ciprian Porumbescu. Fiecare notă va pătrunde în inimile noastre și ne va purta într-o călătorie muzicală deosebită.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare pentru a sărbători frumos și a ne bucura de talentul și dedicarea copiilor noștri.

Intrarea la recital se va face pe bază de bilet/invitație, iar pentru mai multe informații și rezervări, sunați la numărul de telefon 0747324045 sau vizitați sediul Müzíkín.

Să fim alături de copiii noștri în această seară magică de muzică și să creăm împreună amintiri de neprețuit!

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Fălticeni şi al Parohiei “Adormirea Maicii Domnului”.

Articol de promovare

About Author

%d blogeri au apreciat: