Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

O patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit în trafic mașina condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani în dimineața zilei de luni, pe strada Lipoveni din comuna Forăști. Mașina a fost oprită pentru control, iar polițiștii au constatat că cel aflat la volan emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Investigațiile ulterioare derulate de polițiști în bazele de date au arătat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit un dosar penal împotriva acestuia, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

About Author

%d blogeri au apreciat: