Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În această dimineaţă dimineață, în jurul orei 2:00, s-a produs un accident rutier pe raza comunei Forăști. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, în incident au fost implicate un autoturism, o autocisternă goală și o autoutilitară. Patru persoane au fost afectate în urma coliziunii.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

După evaluare, s-a constatat că doar șoferul autoturismului a suferit răni care necesită investigații suplimentare și tratament specializat. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale adecvate.

Pompierii militari au acționat pentru a asigura măsurile de siguranță necesare în astfel de cazuri. Zona a fost balizată și iluminată corespunzător, iar bornele de la bateriile de acumulatori au fost deconectate pentru a preveni eventualele probleme suplimentare. De asemenea, s-a verificat prezența scurgerilor de carburanți și lubrifianți pentru a minimiza riscul de incendiu sau poluare. Poliţia rutieră va stabili cauzele exacte ale accidentului și eventualele neglijențe în trafic care au dus la producerea acestuia.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: