Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Retromobil Club Romania reia, după  o perioadă de trei ani în care competiția nu a avut loc, organizarea Concursului de Eleganță Sinaia. Evenimentul beneficiază de înaltul patronaj al ASR Principelui Radu al României, în colaborare cu Primăria Orașului Sinaia și Muzeul Național Peleș.

Peste 40 de vehicule istorice participă la cea de-a X-a ediţie a concursului. Concurenţii sunt din Romania, Italia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Slovenia şi Marea Britanie. Concursul este inclus în calendarul F.I.V.A. (Federația Internațională a Vehiculelor Antice).

Între concurenţi se va afla şi fălticeneanul Iulian Todirică, Președintele Retromobil Club filiala Suceava. El este singurul reprezentant din județul Suceava și din regiune care va lua parte la această competiție internațională de renume.

Todirică va fi prezent în cadrul evenimentului cu o mașină de colecție de excepție, un BMW 315 fabricat în anul 1934. Acest model rar are o istorie impresionantă, fiind produse doar 137 de exemplare.

Prin participarea sa la acest prestigios concurs, Iulian Todirică aduce în atenția publicului pasiunea și dedicarea pentru mașinile clasice și istoria automobilistică.

Evenimentul se va încheia pe data de 25 iunie cu un simpozion de restaurare, oferind participanților ocazia de a împărtăși experiențe și cunoștințe în domeniul restaurării de mașini clasice.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: