Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În perioada 21-23 iunie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul I.P.J. Suceava au desfășurat o serie de activități de control la unitățile economice specializate în debitarea, depozitarea și comercializarea de material lemnos. Verificările au fost realizate în colaborare cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava.

Controlul a vizat în principal o societate cu sediul în Râșca și o altă unitate economică din satul Slătioara, comuna Râșca, care dețineau depozite vecine și nedelimitate.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii și lucrătorii silvici au efectuat inventarul real al materialului lemnos stocat în depozitele acestor societăți. Prin compararea cu înregistrările din SUMAL 2.0, s-a identificat o discrepanță semnificativă între stocurile scriptice și cele reale de material lemnos.

Ca urmare a controalelor efectuate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 de lei și au confiscat aproximativ 50 de metri cubi de lemn, în valoare de peste 12.000 de lei.

About Author

%d blogeri au apreciat: