Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Duminică seara, în jurul orei 18:20, un grav accident rutier a avut loc în centrul localității Drăgușeni, județul Suceava. Un bărbat în vârstă de 40 de ani și din Cajvana, conducea o autoutilitară marca Volkswagen LT pe Drumul Național 2, pe direcția Fălticeni către Roman.

Şoferul a pierdut controlul vehiculului, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune laterală cu un autoturism marca Ford Focus, condus de o fălticeneancă. Ulterior, autoutilitara a intrat într-o coliziune frontală cu un autoturism marca Hyundai.

Impactul puternic a provocat răni grave pentru mai multe persoane implicate în accident. Șapte dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava, inclusiv una dintre persoanele care inițial a fost evaluată la Spitalul din Fălticeni. La Spitalul Municipal Fălticeni au rămas trei victime, iar bărbatul care a fost resuscitat de echipajul elicopterului SMURD a fost transferat la un spital din Iași. Din nefericire, în cursul serii, bărbatul a decedat.

Mai multe detalii despre starea vicitmelor au fost publicate de cotidianul Obiectiv de Suceava

About Author

%d blogeri au apreciat: