Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Bucură-te de o experiență de neuitat într-o seară specială pe terasa Restaurantului Sofia!

Sâmbătă, 1 iulie, te invităm să te alături nouă pentru o seară bucovineană plină de savoare, cu grătar delicios, vin gustos și poale-n brâu ca la mama acasă. Fie că ești un pasionat al bucătăriei tradiționale sau pur și simplu dorești să descoperi gusturi autentice, această seară va fi pe placul tău.

Restaurantul Sofia, cel mai nou local din Fălticeni, te îmbie cu specificul său mediteranean, oferindu-ți o experiență culinară de vis. Gusturile fine ale preparatelor noastre și ambianța rafinată te vor cuceri din prima clipă.

Vrem să aducem un strop de voie bună și delicii culinare într-o vară de neuitat, de aceea personalul nostru te așteaptă cu brațele deschise la această seară bucovineană de excepție.

Atmosfera va fi întreținută de tânărul și talentatul interpret de muzică populară, Andrei Munteanu, alături de formația Klass Music. Cu toții promitem să vă oferim o seară memorabilă, care cu siguranță vă va determina să reveniți cât mai curând.

Nu rata această oportunitate unică de a experimenta bucate tradiționale autentice într-un cadru minunat, însoțite de muzică live captivantă. Asigură-ți locul la acest eveniment special și fii parte dintr-o seară plină de surprize și distracție. Rezervările se fac rapid, așa că nu ezita să te alături nouă la Restaurantul Sofia!

Descoperă Bucovina într-un mod autentic, savurează preparate delicioase și bucură-te de un spectacol muzical deosebit.

Vino și alătură-te nouă la Restaurantul Sofia! Te așteptăm cu entuziasm să trăiești o experiență gastronomică și culturală de neuitat!

About Author

%d blogeri au apreciat: