Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Despre FAVELA

În anul 2017, fălticeneanul Flavius Scutaru a pus bazele acestui brand cu o viziune aparte pentru îmbrăcămintea stradală. Totul a început ca un vis, dar cu timpul, pasiunea și curajul au luat locul planificării.

FAVELA a început ca un concept simplu, cu stickere personalizate cu inscripția “FAVELA de nord” și ilustrații unice, oferite prietenilor și cunoscuților.

Evoluția FAVELA

Cu trecerea timpului, Flavius a găsit motivația și determinarea necesară pentru a transforma visul în realitate. După doi ani de reflecție și pregătire, a luat decizia de a da viață brandului FAVELA. Aflat la facultate, dispunea de resursele și timpul necesare pentru a se documenta și pentru a înțelege în profunzime procesul de dezvoltare a unui brand.

În vara anului 2020, în mijlocul pandemiei globale, s-a lansat pagina oficială FAVELA, oferindu-le tuturor celor interesați oportunitatea de a experimenta și de a ne asorta stilul unic.

Inițial, Flavius a creat pachete personalizate pentru prieteni, includând măști brodate, tricouri, accesorii și brichete gravate cu logo-ul brandului. Aceste daruri au fost prezentate în ambalaje deosebite, demonstrând pasiunea și atenția la detalii a fondatorului.

Explorează FAVELA

Cu toate acestea, entuziasmul s-a răspândit rapid în mica comunitate Fălticeni. Așa că, FAVELA a început să crească și să se extindă.

Acum, suntem aici pentru a vă invita să faceți parte din călătoria noastră.
Dacă doriți să vedeți ce creăm și să aflați mai multe despre brandul nostru, vă invităm să ne urmăriți pe rețelele noastre sociale:

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul vostru, recenziile și sugestiile constructive. Sunteți parte din povestea noastră, iar împreună putem crea ceva cu adevărat special în lumea modei streetwear. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!
Descoperă stilul unic al FAVELA și fii parte din comunitatea noastră plină de pasiune pentru moda urbană.

About Author

%d blogeri au apreciat: