Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Consiliul Local Fălticeni a aprobat joi, 29 iunie, programul pentru evenimentul mult așteptat al anului – “Zilele Municipiului Fălticeni”. În perioada 15-23 iulie 2023, orașul va fi animat de o serie de manifestări artistice, religioase, culturale și sportive, organizate de Primăria Fălticeni alături de mai mulți parteneri.

Scena principală, amplasată în zona Bazei de agrement “Nada Florilor”, va găzdui concerte ale unor artiști români cunoscuți în rândul tinerilor și nu numai. Printre numele confirmate se numără trupa Proconsul, Petre Ștefan, Diana Matei și Taraful Cleante, Antonia, Ianis Pavel, Nicoleta Nucă și interpreți de folclor consacrați la nivel național și local.

În cadrul “Zilelor Municipiului Fălticeni” nu vor lipsi nici manifestările tradiționale care au devenit deja o parte integrantă a acestei sărbători. Festivalul Folcloric “Șezătoarea Copiilor” va aduce în prim-plan talentul și autenticitatea micilor interpreți de folclor, oferindu-le oportunitatea de a se exprima și de a fi apreciați de către public. Procesiunea de Sf. Ilie va reuni comunitatea locală într-un act de credință și spiritualitate, în timp ce Nunta de Aur va sărbători dragostea și longevitatea mariajelor cu 50 de ani de existență.

Un moment important în cadrul “Zilelor Municipiului Fălticeni” va fi premierea elevilor și profesorilor care s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele școlare, precum și la Evaluarea Națională și Bacalaureat (medii cuprinse între 9.50-10).

Iubitorii de mașini de epocă vor găsi cu siguranță plăcerea de a admira și de a explora Expoziția de mașini de epocă, unde vor fi expuse modele clasice și bijuterii mecanice ce păstrează vie istoria automobilistică. Pentru cei pasionați de sport, vor fi organizate concursuri de tenis de câmp și tenis de masă.

În ceea ce privește fotbalul, un eveniment special a fost pregătit pentru nostalgicii pasionați de acest sport. Meciul de fotbal Old Boys va aduce împreună foști jucători fălticeneni, creând astfel o atmosferă plină de amintiri și emoție pe terenul de joc.

Pe lângă toate aceste evenimente, Bâlciul de Sf. de pe Stadionul “Nada Florilor”, așteptat deopotrivă de fălticeneni și locuitorii localităților învecinate, va completa tabloul evenimentelor.

În plus, zona centrală a orașului va fi animată de prezența anticarilor și a comercianților de artizanat, care își vor expune produsele.

About Author

%d blogeri au apreciat: