Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Viitorul Liteni este performera finalului sezonului fotbalistic în județul Suceava. Cei din Liteni “au rupt tot”! Au câștigat campionatul fără emoții, cu peste 100 de goluri marcate, s-au impus în barajul de promovare în Liga a 3-a, iar joi au câștigat și faza județeană a Cupei României (4-2 contra echipei Bucovina Dărmănești).

În timpul jocului, a avut loc și un moment amuzant care a atras atenția spectatorilor prezenți. În finalul primei reprize, jucătorul Dan Lungu de la Viitorul Liteni a reușit să rupă la propriu una din porți într-o fază care a avut loc în careul echipei adverse. Incidentul a dus la întreruperea meciului pentru aproape jumătate de oră.

Momentul amuzant de la meciul cu Bucovina Dărmănești a devenit viral în mediul online ceea ce a adus și mai multă notorietate echipei Viitorul Liteni.

Acest eveniment va rămâne în amintirea fanilor și va fi discutat cu zâmbetul pe buze de către pasionații fotbalului din județul Suceava.

Episodul ne-a adus aminte de un incident similar petrecut cu mulți ani în urmă, undeva la începutul anilor 2000, la un meci din Liga a 4-a al echipei Filatura Fălticeni, pe stadionul din cartierul Maior Ioan.

Pe lângă succesul în campionat și în Cupa României, Viitorul Liteni are în plan să participe în viitorul sezon al Ligii a 3-a. Dacă vor reuși să se înscrie în campionat, județul Suceava ar putea avea nu mai puțin de patru echipe în această competiție.

Vacanța va fi foarte scurtă pentru Viitorul Liteni, echipa urmând să reprezinte județul Suceava în faza regională a Cupei României ediția 2023-2024. Meciurile se vor disputa în luna iulie:

Regiunea 1 (finala va fi găzduită de câștigătoarea Grupei 1)

Grupa 1: Iași, Neamț, Botoșani
Neamț – Botoșani (12 iulie), Iași – Neamț (15 iulie), Botoșani – Iași (19 iulie)

Grupa 2: Suceava, Bacău, Vaslui
Bacău – Vaslui (12 iulie), Suceava – Bacău (15 iulie), Vaslui – Suceava (19 iulie)

VIDEO INTERMEDIA TV

VIDEO – FOTO RELIGIA SPORTULUI

About Author

%d blogeri au apreciat: