Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Trei tineri pugiliști din comuna Baia participă începând de astăzi la Cupa României la Box, în competiția rezervată cadeților.

Organizată de Federația Română de Box, competiția are loc la Târgu Jiu, până pe data de 2 iulie.

Cei trei sportivi pregătiți de instructorul sportiv Gheorghe Butnaru la secția de box din comuna Baia, a clubului CSM Brăila, care au făcut deplasarea la Târgu Jiu sunt: Radu Tiberiu Florin (13 ani), Iftimi Vasile Alexandru (14 ani) și Ungureanu Ilie (14 ani).

La categoria 50 kg, Ungureanu Ilie îl va întâlni marți, 27 iunie, pe Benea Robert Dorin (CS BEN – Miercurea Ciuc).

Radu Tiberiu Florin va boxa miercuri, 28 iunie, la categoria 63 kg, cu Ionescu Cristian de la Olimpia București, iar Iftimi Vasile Alexandru la concura la categoria 70 de kg urmând să debuteze joi, 29 iunie, împotriva lui Gheorghe Darius Matei de la Dinamo București.

Instructorul Gheorghe Butnaru ne-a declarat că își dorește să descopere noi campioni între tinerii boxeri pe care îi pregătește la Baia, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Petrică Mușet, medaliat în competițiile naționale și participant recent la Campionatul European, care se pregătește la Centrul Olimpic de la Brăila.

Petrică Mușet și instructorul Gheorghe Butnaru

Foto: stânga – Iftimi Vasile Alexandru / la mijloc- Radu Tiberiu / dreapta – Ungureanu Ilie

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: