Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Dimineața zilei de sâmbătă a fost marcată de un accident rutier în municipiul Fălticeni, care s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

În jurul orei 07:20,pe strada Sucevei, în zona trecerii de pietoni spre Colegiul Național “Nicu Gane”, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Topliceni, județul Buzău, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Fălticeni.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava (IPJ Suceava), în urma impactului, conducătoarea auto în vârstă de 31 de ani a suferit vătămări corporale ușoare. Aceasta a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații suplimentare, însă nu a necesitat internare.

Ambele persoane implicate în accident au fost supuse testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Foto: Adrian Mitu

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: