Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Actualizare: Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul 9 în semifinalele probei de 200 metri spate. În finala de vineri vor evolua primele 8 clasate, Aissia fiind rezervă. Aissia va mai concura și la 100 de metri spate, sâmbătă, alături de Daria Măriuca Silișteanu.

A treia zi a Campionatului European de Înot pentru Juniori de la Belgrad a început cu calificările din seriile preliminare la 200 de metri spate feminin.

Între concurentele din această probă se numără şi reprezentanta României, fălticeneanca Aissia Prisecariu, sportivă legitimată la CS Dinamo Bucureşti.

Aissia a luat startul în seria 5-a şi a încheiat proba cu timpul de 2.16.79, suficient pentru a se califica în semifinalele programate în această seară, la ora 18.00.  

About Author

By B.P.

One thought on “Aissia Prisecariu a debutat în proba de 200 metri spate a Campionatului European de Juniori”
  1. De menționat ca Aissia a fost singura concurenta din semifinale născută în 2008. Toate celelalte participante fiind născute în 2005-2007. O mare performanta sa participi în semifinalele unui campionat european de juniori, alături de concurenți cu 2-3 ani mai mari decât tine.

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: