Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

ACTUALIZARE: Daria Silișteanu și Aissia Prisecariu s-au calificat în finala probei 100 metri spate!

Prima care a concurat în semifinale a fost Aissia Prisecariu. Ea a încheiat proba cu timpul de 1.01.85, pe poziția a 3-a (al patrulea timp dintre cele 8 finaliste).

A doua semifinală a fost câștigată de Daria Silișteanu cu timpul de 1.01.59, al doilea timp ca valoare înainte de finala care va avea loc duminică, 9 iulie, la ora 18.06.

Știrea inițială:

Astăzi, la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Belgrad, în a cincea zi de concurs, cele două fălticenence care reprezintă România, Daria Măriuca Silișteanu și Aissia Prisecariu, au reușit să se califice în semifinalele probei de 100 metri spate.

În seriile preliminarii, desfășurate în această dimineață, Daria a obținut cel mai bun timp din serii, înregistrând un timp impresionant de 1:01,80, aproape de cel mai bun timp personal. Performanța ei remarcabilă demonstrează determinarea și talentul acestei tinere înotătoare.

Pe de altă parte, Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul șase în serii, cu un timp de 1:02,37. O performanță solidă care i-a asigurat un loc în semifinale.

Pasionații de înot și suporterii celor două sportive pot urmări evoluția lor în semifinale pe canalul Swim Stream, la ora 19:27.

Toți ochii sunt acum ațintiți asupra Dariei și Aissiei, iar speranțele pentru o reușită strălucitoare în această competiție sunt tot mai mari.

FOTO – CS Dinamo București

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: