Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Sportivii români care au reprezentat țara la Campionatul European de Juniori din Serbia au revenit acasă, aducând cu ei performanțe remarcabile și emoție în sufletele suporterilor.

Fălticenencele Daria Măriuca Silișteanu și Aissia Claudia Prisecariu, două tinere talente ale natației românești, s-au numărat printre protagoniștii acestei reușite de excepție.

Cu flori, zâmbete și îmbrățișări calde, sportivii au fost primiți la Salonul Oficial al Aeroportului “Henri Coandă”. La întâlnirea emoționantă au fost prezenți părinții, oficialități și numeroși ziariști, doritori să afle detalii despre performanțele acestor tineri talentați.

Dubla medaliată cu bronz și argint, Daria Silișteanu, a fost printre cei care au răspuns întrebărilor jurnaliștilor, alături de antrenorii Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu. Aceștia au vorbit despre rezultatele obținute și au împărtășit așteptările de la competițiile viitoare.

Eforturile depuse de sportivii români au fost recompensate cu un total de șase medalii, dintre care patru de argint și două de bronz, și cu calificarea în alte nouă finale. Daria Silișteanu a contribuit la această performanță notabilă obținând locul 3 la 50 metri spate și locul 2 la 100 metri spate, probă în care a devenit vicecampioană europeană și deținătoare a unui nou record național.

După primirea oficială și discuțiile cu presa, cele două sportive au plecat direct la bazinul olimpic acoperit Dinamo, pentru a se antrena și a-și menține pregătirea în continuare.

Foto: CS Dinamo și Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: