Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În această seară, Daria Măriuca Silișteanu a devenit noua campioană în proba de 100 metri spate, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, aflat în plină desfășurare în Slovenia.

Așa cum s-a întâmplat și în calificări, apoi în semifinale, fălticeneanca a fost prima și în finală, de la început până la sfârșit.

Daria a avut timp de calificare și în semifinalele probei de 50 metri liber, dar s-a retras pentru a putea concura în finala care i-a adus aurul la 100 metri spate.

Timpul scos de campioana din Fălticeni, 1:01,07 reprezintă noul Record al competiției și Record Național la 14 și 15 ani! Daria este antrenată la CS Dinamo de Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș, sub coordonarea lui Walter Bolognani.

În jurul orei 21, vom avea din nou emoții pentru sportivele din Fălticeni. Aissia Prisecariu și Alecsia Tenciu vor concura alături de colegele lor Denisa Bacalu, Diana Stiger, în finala probei de Ștafetă 4×100 m mixt feminin. România s-a calificat cu cel mai bun timp.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: