Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La sfârşitul săptămânii trecute, 22-23 iulie 2023, Federaţia Română de Atletism a organizat Campionatul Naţional de Atletism rezervat juniorilor 3 (Under 16).

Competiţia s-a desfăşurat la Bucureşti şi areunit sportivi de la cele mai bune secţii de atletism din România. Două sportive din Fălticeni, Oanea Ştefania Francesca şi Roxana Vamanu, pregătire de profesorul antrenor Alin Findanis în cadrul secţiei de atletism a Clubului Sportiv „Nicu Gane”, s-au numărat printre protagonistele finalelor.

Astfel, Oanea Ştefania a devenit vicecampioană naţională în cursa de 800 de metri, cu timpul de 2.20.71 (jumătate de secundă distanţă faţă de sportiva de pe primul loc), iar cursa de 1500 metri a încheiat-o pe locul 3. În cele două finale a avut o evoluţie onorabilă şi Roxana Vamanu.    

„Profesor și sportivi învățăm în permanență și evoluăm spre a deveni mai buni de la o competiție la alta, Css Nicu Gane Falticeni din nou la înălțime!”, a precizat antrenorul Alin Findanis după această competiţie.

About Author

%d blogeri au apreciat: