Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Furnizorul de apă, societatea ACET, anunță o întrerupere programată a furnizării apei potabile pentru a remedia defecțiuni pe conducta de aducțiune din frontul de captare Baia 1 și Baia 2 către rezervoarele de înmagazinare Pietrari și Oprișeni.

În cadrul lucrărilor de remediere, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul orar 08:00 – 15:00. Acest interval de timp a fost selectat pentru a minimiza disconfortul consumatorilor. Străzile afectate de întreruperea furnizării apei sunt: Ion Creangă, Voluntari, Lizucăi, Pict. A. Băeșu, Aleea Pinului, Vasile Ciurea, Plt. Iacob, Pietrari, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Ion Dragoslav, Dumbrava Minunată și parțial pe 2 Grăniceri.

Unitățile comerciale și instituțiile afectate includ Rogelya, Policlinica veche, Casa Sadoveanu, OMV Petrom, Lidl, Spitalul de Boli Contagioase și Spălătoria Asaftei.

La reluarea furnizării de apă, există posibilitatea ca parametrul turbiditate să înregistreze valori mai mari decât în mod obișnuit. Pentru a asigura că apa este potabilă, se recomandă să lăsați robinetul deschis timp de câteva minute și să utilizați apa doar în scopuri menajere până când devine limpede.În cazul în care apa rămâne tulbure sau apare orice altă problemă legată de furnizarea apei, locuitorii sunt îndemnați să contacteze Dispeceratul ACET S.A. Suceava.

O echipă specializată va fi trimisă în zonă pentru a rezolva orice problemă semnalată. ACET încurajează toți utilizatorii să respecte aceste măsuri temporare pentru a asigura siguranța și calitatea apei potabile.

About Author

%d blogeri au apreciat: