Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Fălticeneanul Răzvan Ciobanu, reprezentant al secției de box de la ACS Șomuz Fălticeni, va intra în posesia medaliei de bronz în urma participării sale la Campionatul Național de Box Under 22.

În semifinalele evenimentului, care au avut loc în data de 9 august, Răzvan Ciobanu, sub îndrumarea antrenorului său Vasile Nistor, a intrat în ring cu determinare, dar a fost învins la puncte de adversarul său, Mario Boboc, reprezentant al SCM Craiova.

Medalia de bronz câștigată reflectă determinarea cu care sportivul se pregăteşte pentru participarea în competiţiile oficiale.

Această performanță reprezintă o performanţă bună pentru secţia de box ACS Șomuz Fălticeni. Reuşita lui Răzvan Ciobanu se adaugă unei serii de rezultate pozitive pentru sportivii fălticeneni, care au reușit să obțină medalii la toate competițiile pugilistice la care au luat parte în acest an.

Campionatul Național de Box Under 22 va continua până vineri, 11 august, la Târgu Mureş.

About Author

%d blogeri au apreciat: