Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Sala Sporturilor din Târgu Mureș este gazda Campionatului Național de Box Under 22. Evenimentul este organizat până vineri, 11 august, sub egida Federației Române de Box, în colaborare cu Clubul Ring Box Târgu Mureș.

Răzvan Ciobanu, un talentat pugilist din Fălticeni, a urcat în ring pentru a se confrunta cu adversarul său, clujeanul Sergiu Pisaltu.

Sub îndrumarea antrenorului său, Vasile Nistor, de la secția de box a clubului Șomuz Fălticeni, Ciobanu a demonstrat o performanță excepțională, ieșind victorios din acest meci. Rezultatul acestei lupte îl propulsează pe Ciobanu în semifinalele categoriei 86 kg, cu medalia de bronz deja asigurată.

În etapa semifinalelor, Răzvan Ciobanu va înfrunta învingătorul dintre Emerich Szilard Levente, reprezentantul Ring Box Târgu Mureș, și Boboc Mario din SCM Craiova. Acesta din urmă a devenit recent campion în Cupa României, la categoria 86 kg.

Semifinala lui Răzvan Ciobanu este programată, miercuri, 9 august. Revenim cu detalii despre acest meci.

About Author

One thought on “Campionatul Național de Box U22 la Târgu Mureș: Răzvan Ciobanu din Fălticeni avansează în semifinalele categoriei 86 kg”

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: