Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Campionul european, Vlad Dascălu, concurează la această oră la Campionatul Mondial de Mountain Bike XCO!

În această seară, sportivul născut în zona Fălticeni, a intrat în competiție cu determinare, concentrat asupra victoriei. Cea mai nouă provocare pentru Dascălu are loc în cadrul acestui campionat de prestigiu. Întreaga cursă poate fi urmărită LIVE pe Eurosport 1, începând cu ora 17:30.

Ziua de astăzi reprezintă o oportunitate unică pentru România în ceea ce privește Jocurile Olimpice de la Paris.

Competiția de mountain bike are în joc o calificare directă la acest eveniment de amploare. Prin urmare, succesul lui Dascălu ar putea aduce țara noastră mai aproape de o participare de neuitat la proba de MTB din cadrul Jocurilor Olimpice.

Pentru toți fanii sportului și iubitorii de adrenalină, Eurosport 1 devine destinația perfectă în această seară.

Privește cum Vlad Dascălu se măsoară cu cei mai buni din lume în cadrul Campionatului Mondial de Mountain Bike XCO și află dacă România va reuși să obțină biletul direct pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

About Author

%d blogeri au apreciat: