Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În continuarea programului de pregătire, echipa locală de fotbal, Șomuz Fălticeni, a susținut un nou joc de pregătire.

Sâmbătă, pe 12 august, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”, Șomuz a înfruntat echipa colegă de serie Viitorul Darabani, obținând o victorie cu scorul de 2-0.

Golurile meciului au venit în repriza a doua, atunci când atacantul Alexandru Savin a înscris de două ori.

Antrenorul echipei, Daniel Stoica, a avut ocazia să vadă în acțiune majoritatea jucătorilor din lot, cu excepția a câtorva jucători menajați pentru a se recupera. De asemenea, patru jucători noi au avut ocazia de a fi observați în timpul meciului.

În pregătirea pentru noul sezon, Șomuz Fălticeni a început meciul cu formula: Iederan – Pîntea, Nwodu, Petrișor David, Pașcu, Obleșniuc, Petrișor Victor, Sahlean, Balint, Istrate, Julei.

După pauză, alți 8 jucători au intrat pe teren: Tomache, Stoian, Savin, Lăcustă, Coajă, Cîrstean, Amihăesei, Madi.

GALERIE FOTO – Sportul fălticenean

Cu numai două săptămâni rămase până la debutul noului sezon al Ligii a 3-a, Șomuz se pregătește pentru partida de deschidere.

În prima etapă, programată pe 26 august, echipa o va confrunta în deplasare pe FC Bacău. La mijlocul săptămânii viitoare Șomuz va disputa un nou joc de pregătire, la Suceava, cu Foresta.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: