Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Actualizare: FC Bacău – Șomuz Fălticeni 3-1 (2-0)

Șomuz Fălticeni debutează în noul sezon al Ligii a 3-a. Vineri, 25 august, de la ora 18.00, echipa din Fălticeni va întâlni în deplasare echipa FC Bacău.

Jocul se va disputa pe terenul din cadrul bazei sportive Ruși – Ciurea. Lovitura de începe a partidei va fi dată de fostul mare fotbalist Cristi Ciocoiu.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri ieșeană, cu Ciprian Aelenei la centru. Arbitri asistenți sunt Andrei Diaconu și Cosmin Ursu. Observatorul de arbitri este vasluianul Daniel Hulubei, iar ibservator de joc a fost delegat Florentin Popescu din Buzău.

Se anunță un meci interesant și disputat. Atât antrenorul Daniel Stoica cât și antrenorul Costel Enache își doresc ca echipele pe care le conduc să înceapă sezonul cu un rezultat pozitiv.

Fălticeni Online vă va ține la curent cu evoluția scorului.

Programul primei etape în Liga 3 / Seria 1:

Vineri, 25 august 2023, ora 18.00:

FC Bacău – Șomuz Fălticeni 3-1

Aerostar Bacău – CSM Vaslui 1-2

Sâmbătă, 26 august, ora 18.00

FC rapid Brodoc – Foresta Suceava

Viitorul Darabani – CSM Bacău

Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava

About Author

%d blogeri au apreciat: