Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Pe data de 28 august 2023, credincioșii din zona Fălticeni care respectă tradiția ortodoxă pe stil vechi au sărbătorit Adormirea Maicii Domnului. În această ocazie, a avut loc tradiționala procesiune religioasă, desfășurată după săvârșirea Sfintei Liturghii în prestigioasa Catedrală “Sfinții Constantin și Elena” din Fălticeni. Sute de persoane au luat parte la cest eveniment, în ciuda temperaturii ridicate.

Procesiunea a avut un traseu ce a pornit de la Catedrală și a străbătut străzile 1 Mai, Nicolae Beldiceanu, Bulevardul Revoluției, oprindu-se în Piața “Nada Florilor”.

Momentul central al acestui eveniment religios a avut loc în Piața Centrală, la Monumentul Eroilor. Aici, Preasfințiții Sofronie, Glicherie, Iosif și David, însoțiți de un impresionant sobor de preoți, au oficiat o slujbă de pomenire în amintirea eroilor români din toate timpurile. Această ceremonie solemnă a reprezentat un omagiu și recunoștință față de cei care au dedicat viețile lor în slujba țării și a constituit un moment profund și emoționant în cadrul procesiunii religioase.

Aspecte de la procesiunea religioasă puteți urmări în materialul video de mai jos.

About Author

%d blogeri au apreciat: