Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Duminică, 3 septembrie, Poliția Municipiului Fălticeni a emis un ordin provizoriu de protecție pentru o femeie de 45 de ani. Aceasta a sunat la linia de urgență 112 pentru a raporta amenințările și scandalul produse de fostul ei concubin în vârstă de 48 de ani, în fața locuinței sale.

Relația dintre cei doi, care a durat aproximativ 20 de ani, s-a încheiat la începutul lunii august 2023. Situația a escaladat duminică dimineața, în jurul orei 09:00, când bărbatul s-a deplasat la domiciliul fostei concubine. După o serie de discuții tensionate, el a generat un scandal și i-a adresat amenințări cu acte de violență femeii.

Poliția a intervenit pentru a proteja o femeie de amenințările fostului concubin

Femeia nu a ezitat să sune la numărul unic de urgență 112. La fața locului au intervenit agenții de siguranță publică din cadrul BOP Fălticeni, care au escortat părțile implicate la sediul poliției. Victima a declarat că amenințările i-au indus o stare de temere profundă.

Pentru a evalua riscul și a proteja victima, poliția a întocmit un formular de evaluare a riscului. S-a concluzionat că sunt îndeplinite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. La cererea victimei, a fost emis un astfel de ordin, menit să o protejeze de potențialele pericole create de fostul concubin.

În plus, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de “amenințare,” și autoritățile vor continua să investigheze acest caz în detaliu.

Foto – imagine cu rol ilustrativ

About Author

%d blogeri au apreciat: