Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Liga a 3-a programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile din cadrul etapei a 2-a.

În Seria 1, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17.00, Șomuz Fălticeni va primi vizita echipei Aerostar Bacău, până de curând una dintre pretendetele la promovarea în Liga a 2-a.

Ambele echipe își doresc câștigarea primelor puncte în noul sezon. Astfel, întâlnirea de pe Stadionul “Constantin Jamaischi” se anunță din start a fi una destul de interesantă.

În această săptămână, Șomuz a legitimat alți doi tineri jucători. Este vorba despre frații Victor și David Petrișor, care evoluează pe posturile de mijlocaș stânga, respectiv fundaș central. Gemenii Petrișor au efectuat ultima parte a pregătirii din această vară alături de echipa pregătită de antrenorul Daniel Stoica.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din județul Iași: Diaconu Lucian (la centru), Hriscu Daniel și Bazob Cosmin Iulian (asistenți). Observator de arbitri – Voica Adrian din Bistrița, iar delegat de joc a fost desemnat Moraru Florentin Vasile din Vaslui.

În afara meciului de la Fălticeni, în etapa de astăzi mai sunt programate următoarele partide:

Foresta Suceava – CSM Vaslui

Știința Miroslava – FC Bacău

CSM Bacău – Bucovina Rădăuți

Rapid Brodoc – Viitorul Darabani

About Author

%d blogeri au apreciat: