Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Noul sezon în Liga a 2-a de fotbal feminin a început duminică, 10 septembrie 2023. Printre cele 20 de echipe înscrise în competiție se numără și echipa Colegiului Național “Nicu Gane” Fălticeni. Sub îndrumarea antrenorului Marcel Irimie, fetele din Fălticeni au pornit în drumul lor în campionat.

Primul meci al sezonului a fost o deplasare dificilă la Galați, unde au întâlnit echipa Oțelul. Din păcate pentru echipa din Fălticeni, gălățencele au reușit să câștige cu 3-0, marcând toate golurile în primul sfert de oră al partidei. Fetele de la Nicu Gane au reușit să echilibreze jocul ulterior, dar nu au reușit să schimbe soarta primelor puncte puse în joc în noul sezon.

Cu privire la viitor, următorul meci al echipei din Fălticeni este programat în deplasare la Iași, pe data de 16 septembrie. Antrenorul Marcel Irimie își dorește ca echipa să obțină rezultate mai bune în etapele viitoare ale competiției.

Fotbalul feminin fălticenean a avut o prezență constantă în competițiile naționale în ultimii 11 ani.

Sursa foto: Facebook Sportul ilustrat / Vezi Galerie FOTO

Colegiul Nicu Gane participă și în Campionatul Național Under 17. Primul meci este programat pe 14 septembrie, la Fălticeni. Adversară va fi echipa Viitorul Curița

Rezultatele primei etape în Liga 2 / Seria 1

FCSB – Politehnica Iași 8-2

Liceenii Topolog – Vasas Femina 2-0

CS Juniorul 2014 – Estera Trifești 8-0

Oțelul Galați – Colegiul Nicu Gane 3-0

AFC Fair Play – Vulpițele Galbene 0-3

About Author

%d blogeri au apreciat: